ΣΕΦ Ιανουάριος 2022
Η Σχολή Επισιτισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ συμμετείχε στον 2ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής, που πραγματοποιήθηκε 14-16/01/2022, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων – Worldchefs – World Association of Chefs Societies και της Chef’s Club of Greece – Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος!
Οι σπουδαστές μας απέσπασαν 2 χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες “Θαλασσινό Ψάρι” και ”Μεσογειακό Πρωινό”, 3 ασημένια στις κατηγορίες “Σαλάτα” και ”Mediterranean School of the Year” και 2 χάλκινα στις κατηγορίες “Black Box” και ”Ψάρι”.